Monday, 1 June 2015

MY KAKAK KESAYANGAN

ASSALAMUALAIKUM


HAHAHA. Actually takde benda punn nak post. Just tengah acah-acah study untuk final tapi kepala nie rasa berat gler. Nasib laa kejap lagi nak present 'Group Presentation, Workplace'. Kalau tak, memang aku masih atas katil meratapi kesakitan kepala nie. 
So, sambil lepak kat Bakery nie, sajelaa terajin jari nak post something. 
HAHA.
K, back to our main topic. Aku saje laa nak post gambar Kakak Kesayang. 
HAHAHA
Bunyi macam gedik sangat but yeahh, I love friend with Kak Zila. 
For me, she is so generous, always be my side whenever I need and also a good listener! Soon, she will be graduated and I still in UKM because still have one year before I can be Accounting Degree holder. InsyaAllah. But still, I hope our friendship will forever lasting.
Amin :)

Taraaaa. Ini laa Kak Zila. Siapa nak kenal, boleh pm aku. HAHA. 
Bye, kesayangan semua :)